Spring naar content
bandeau_site_aidantsproches

Steun ons

Help ons mantelzorgers en hun naasten te ondersteunen!

We krijgen vaak telefoontjes die vragen om hulp bij het aanpassen van het dagelijks leven van een familielid in een moeilijke verouderingssituatie. 

De Montessori-methode, aangepast aan ouderen, kan in deze situaties ondersteuning bieden: de fysieke omgeving aanpassen om maximale onafhankelijkheid te garanderen, keuzeruimtes creëren om de autonomie te behouden of activiteiten voorstellen die zinvol zijn voor de persoon met respect voor zijn of haar resterende vaardigheden. 

Met dit in gedachten willen we zorgverleners en hun gezinsleden ondersteuning bieden die is afgestemd op hun behoeften, hun eisen en hun realiteit. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig. 

Als ook jij het thema thuiszorg met behulp van de Montessorimethode verder wilt helpen, steun ons dan bij de ontwikkeling van dit nieuwe project: aimants aimés! 

Donaties van minimaal €40 zijn aftrekbaar van de belasting en kunnen ons helpen om een module te ontwikkelen die specifiek gericht is op thuisafhankelijke situaties. 

Er bestaan alternatieven! 

Bel ons op 02 609 56 72 of stuur ons een e-mail naar het volgende adres: info@senior-montessori.be of gebruik onderstaand formulier: 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.